Total wellbeing dieet

Het Total Wellbeing dieet kan voor iedereen een goede oplossing zijn. Bij dit dieet is het zo dat je geen hongerig gevoel hebt als je deel neemt aan het dieet. Hetgeen je mag eten zorgt er voor dat je voldoende binnenkrijgt, waardoor je maag tot rust komt.

Dit dieet draait er om dat je veel eiwitten, weinig vet en een beperkte hoeveelheid aan koolhydraten eet. Daarnaast wordt dit dieet gecombineerd met veel beweging van je lichaam. Het dieet is iets waar je zomaar meer kunt beginnen. Je kunt het direct inpassen in jouw levensritme. Daarnaast kost het dieet geen extra tijd, want je hoeft geen calorieën te tellen en je mag eten uit alle voedselgroepen. Doordat je veel eiwitten eet en proteïnen, is het zo dat deze je een verzadigd gevoel geven. Je voelt je hierdoor veel gezonder en je hebt hierdoor ook meer energie.

Met dit dieet verlaag je de kans op diabetes en hartkwalen enorm. Het is een dieet dat ter voorkoming van deze twee ziekten ingezet kan worden. Maar het wordt ook ingezet om overtollig vet rondom je buik weg te laten gaan. Dit wordt namelijk gezien als de gevarenzone van je lichaam, voor de hartfalen en de beroertes. Als je veel eiwit is, is dit wel een hoge belasting voor de nieren. Maar de voeding die je neemt is ook niet altijd even goed voor de armen, omdat ze weinig vezels bevatten. Er kan hierdoor eerder sprake zijn van een verstopping, maar ook diarree kan hierdoor ontstaan.

This entry was posted in Eiwitrijk, Koolhydraatarm, Vetarm and tagged . Bookmark the permalink.