Dreamline dieet

Het Dreamline dieet, het is een dieet met een menu voor elke dag. Dit dieet bestaat uit een plan waarbij er elke dag verplichte voedingswaren nodig zijn. Het dieet wordt opgedeeld in vier schijven, namelijk schijf één, graanproducten, brood en pasta, schijf twee, groente en fruit, schijf drie, vlees, kaas, vis, eieren en vervangers en schijf vier bestaat uit oliën en vetten, waaronder boter. Deze vier schijven moeten dan ook daadwerkelijk elke dag gebruikt worden.

Een maaltijd wordt bij het dreamline dieet pas als compleet gezien als elke schijf in elke maaltijd aanwezig is. Maar dat niet alleen, je zult dagelijks ook een aantal producten moeten gebruiken en binnen moeten krijgen. Het gaat hierbij om venkel (wortel), 120 gram plusgroenten: te denken aan schorseneren, spruiten, tuinbonen, uien, peulen, doperwten, bietjes, bamboescheuten en aubergines. Daarnaast is het van belang om 500 ml halfvolle melk, magere yoghurt of karnemelk binnen te krijgen. Hierbij kan vruchtensap gedronken worden, het is namelijk van belang dat je per dag drie vruchten binnenkrijgt. Verder één afgestreken eetlepel mayonaise, olie, vet of boter. Je moet niet meer dan drie eieren per week nemen maar wel per dag anderhalve liter vocht drinken. Als je verder zuivelproducten wilt, denk dan aan de magere zuivelproducten, en bij vlees geldt ook kies de magere vleessoorten.

Je kunt bij het dreamline dieet per week je eigen menu afstemmen. Dan weet je precies wat je per dag gaat eten en dan ook de goede hoeveelheid binnenkrijgt. Let goed op bij wat je eet en neem de tijd om je maaltijden dusdanig zorgvuldig samen te stellen dat er ook alles in zit wat je per dag nodig hebt.

This entry was posted in Caloriearm and tagged . Bookmark the permalink.