EGA Nederland

EGA Nederland is een afslank- en begeleidingsclub. Al 29 jaar zijn ze actief in Nederland. Het motto van EGA Nederland is dat het niet alleen gaat om minder wegen, maar vooral om het bewust worden van een gezonde leefwijze. De oprichtster van EGA Nederland is Annie Disseldorp. Haar eigen vijftig kilo overgewicht is ze kwijt geraakt door uitsluitend gezond voedsel te eten.

Wanneer je met de cursus begint krijg je de EGA eetwijzer. Hierin staan alle richtlijnen waarmee je kunt afslanken. Ook zijn er twee receptenboekjes verkrijgbaar. Alle maaltijden zijn afwisselend en uitgebalanceerd. Wanneer je geen tijd of zin hebt om te koken, kun je via de webwinkel allerlei kant-en-klaar maaltijden bestellen.

EGA Nederland is dus een club, die op vele plaatsen in Nederland actief is. Wanneer men lid wordt van deze club is het de bedoeling dat men wekelijks de club in zijn of haar buurt bezoekt. Tijdens dit bezoek wordt het gewicht gecontroleerd. Als het streefgewicht is bereikt komen er nog vier controleweken, om te zien of het lukt het streefgewicht te behouden. Als dit is gelukt volgt er slechts iedere maand een controle. Deze controle is in tegenstelling tot de weekcontroles gratis.

This entry was posted in Afvallen onder begeleiding and tagged . Bookmark the permalink.