Streep je slank (Margriet)

Margriet streep je slank is een dieet van het tijdschrift “Margriet”. Het streep je slank dieet is bedoelt als een dieet waarbij je gewoon kunt blijven mee eten met de rest en bij sociale gelegenheden, terwijl je toch gewicht verliest.

Doordat je zelf je eigen menu samenstelt, kunnen ook vegetariërs meedoen. Het samenstellen van het menu heeft nog meer voordelen. Bij andere diëten zit je soms vast aan producten die je zelf niet lust. Bij het Margriet streep je slank dieet is dit dus gemakkelijk te verhelpen.

Het streep je slank systeem werkt simpel. Alle gezonde en noodzakelijke voedingsmiddelen zijn onderverdeeld in vijf groepen. Dan is er nog een zesde groep voor extraatjes. Ieder voedingsmiddel staat voor een bepaald aantal vakjes. Dat aantal kun je vinden op de streep je slank tabel die op de website te vinden is. Zo heeft bijvoorbeeld groep één 45 vakjes. Mocht een product uit die groep nu staan voor 5 vakjes, streep je er 5 weg en houd je er 40 over. Zo kun je snel zien van welke producten je nog meer mag eten.

Natuurlijk is dat niet het enige waar je op moet letten. Het streep je slank plan geeft ook nog een aantal belangrijke tips mee. Zo is het de bedoeling dat je minimaal twee liter vocht drinkt, en geen koffie of thee met suiker of melk drinkt. Ook heeft het vooral effect als je naast het letten op voeding ook meer gaat bewegen.

Online kun je een profiel aanmaken om toegang te krijgen tot alle informatie en mee te kunnen doen met het streep je slank programma.

This entry was posted in Afvallen onder begeleiding and tagged , . Bookmark the permalink.