Ease4life proteïnedieet

Met het Ease4Life proteïnedieet kun je afvallen door middel van maaltijdvervangers. Het dieet is ingedeeld in vier fasen. De eerste drie fasen duren zes weken. Dit is 1 cyclus. Tijdens zo’n cyclus val je gemiddeld 6,7 kilo af.

Tijdens de eerste fase verlies je gemiddeld 4,5 kilo in twee weken. Tijdens de eerste week wordt er enkel gebruik gemaakt van proteïneproducten, eventueel aangevuld met groenten. Tijdens fase twee wordt de inname van koolhydraten langzaam weer verhoogd. Mannen mogen tijdens deze fase drie proteïneproducten per dag, vrouwen slechts twee. @ease4life zorgt voor een ontbijt en diner recept.

De derde fase is de stabilisatiefase. Tijdens deze fase verlies je per week ongeveer een pond. De producten zijn niet langer nodig, maar ze mogen wel gebruikt worden om je te ondersteunen. Fase vier is gericht op het behoud van het gewicht.

Als je wilt starten kun je het proteïnedieet bestellen bij de @ease4life webshop. Je krijgt dan ook een persoonlijke pagina. Wanneer je het pakket binnen hebt kun je daarop starten met je dieet. Die pagina bevat namelijk richtlijnen en recepten. Één cyclus van 6 weken kost ongeveer 275 euro.

Het @ease4life proteïnedieet is niet geschikt voor mensen met eetstoornissen, tijdens de zwangerschap, kinderen of mensen boven de 70, mensen met een hartinfarct of nierfunctiestoornissen, mensen met type 1 diabetes of mensen met een BMI onder de 20. Wanneer je twijfelt is het altijd goed contact op te nemen met je huisarts voordat je begint met het dieet.

This entry was posted in Maaltijdvervangers and tagged , . Bookmark the permalink.