Ab-coaster

De Ab Coaster is een toestel dat zich richt op de buikspieren. Het apparaat zorgt voor een constante buikspierspanning, door de vloeiende boogbeweging. Men neemt namelijk plaats door met de knieën op het kussen te gaan zitten, en de knieën met de boog mee naar voren te bewegen. Wanneer je de schuine buikspieren wilt trainen, maak je niet alleen de op en neergaande beweging, maar maak je tegelijkertijd een draaiende beweging naar links of rechts.

Met dit apparaat kun je dus alle buikspieren trainen, zowel de boven, midden en lage buikspieren als de schuine buikspieren. De nek en rug worden hierbij ontzien, zodat je geen last krijgt van nek- of rugklachten. Dit komt namelijk wel vaak voor wanneer je buikspieroefeningen op de grond uitvoert.

Het apparaat is te verplaatsen door middel van wieltjes. Helaas is het apparaat redelijk groot en niet in te klappen. Wel zorgt dit dat er voor dat dit apparaat sterker is dan de meeste andere thuisfitness apparaten.

Bij de Ab Coaster ontvang je ook een programma voor de voeding. Dit is heel handig, want door het aanpassen van je eetpatroon, zul je niet alleen een strakkere buik krijgen, maar ook afvallen. Ook ontvang je een instructie dvd en een digitale teller. De digitale teller houdt bij hoe vaak de oefening herhaalt wordt, zodat je daar zelf niet op hoeft te letten.

This entry was posted in Fitness and tagged , . Bookmark the permalink.