Slimfast

Slimfast is een maaltijdvervanger. Maaltijdvervangers maken het afvallen een stuk makkelijker, doordat je niet zelf hoeft na te denken over de hoeveelheid of samenstelling van een maaltijd, maar kant en klare producten kunt kopen. Zo wordt het voor mensen steeds makkelijker voor een verantwoord alternatief te kiezen. Het lichaam krijgt namelijk wel alle voedingsstoffen binnen die nodig zijn om gezond te blijven.

Slimfast heeft soepen, pasta’s, smoothies, maaltijdrepen maar ook drinkmaaltijden. Het is de bedoeling dat twee maaltijden per dag vervangen worden door Slimfast producten. Tijdens de andere maaltijd kun je dan gewoon eten. Daarnaast eet je nog drie tussendoortjes. Een gezond tussendoortje is bijvoorbeeld fruit. Wanneer je het lastig vindt om te kiezen voor gezonde tussendoortjes, heeft Slimfast snacks. Zo kom je op een totaal van 1200 tot 1400 calorieën per dag. Gedurende de dag eet je alles op gezette tijden, zodat je lichaam de hele dag door voorzien is van energie. Dat maakt het een stuk makkelijker om vol te houden. Om sneller af te vallen is het aan te raden naast de Slimfast maaltijdvervangers ook flink te bewegen en voldoende te drinken.

Helaas is Slimfast niet meer te koop in de Nederlandse winkels. De verkoopresultaten vielen tegen. Slimfast is nog wel in het buitenland en via internet verkrijgbaar.

This entry was posted in Maaltijdvervangers and tagged , . Bookmark the permalink.