Bio HCG

De Bio HCG afslankbehandeling is een behandeling die bestaat uit drie fasen. Het is nodig Bio HCG vloeistof te kopen als je de afslankbehandeling wilt volgen. Deze vloeistof druppelt men onder de tong. Deze vloeistof is bedoeld om de stofwisseling en inactieve vetten aan te spreken. Daarnaast is het noodzakelijk een dieet te volgen.

De eerste fase is de dieetfase. Deze fase duurt 27 dagen. Tijdens deze fase verliezen deelnemers gemiddeld 10 procent van hun lichaamsgewicht. Bij de afslankbehandeling ontvang je een receptenboekje. Dat is ook wel nodig, want tijdens deze 27 dagen mag men slechts 500 kilocalorieën per dag innemen. Daarnaast neemt men 24 ampullen Bio HCG vloeistof tot zich. Het is de bedoeling dat de deelnemer geen vet en een minimum aan koolhydraten binnenkrijgt.

Wanneer je deze 27 dagen doorgekomen bent is het tijd voor fase twee. Deze fase wordt de stabilisatiefase genoemd en duurt drie weken. Tijdens deze drie weken ga je werken aan een gezond eetpatroon. Dat is belangrijk, want op die manier is de kans op een jojo-effect kleiner. Tijdens fase twee worden geen ampullen meer ingenomen. Hier is de norm; weinig koolhydraten en veel eiwitten. Als het goed is verliest de deelnemer ook tijdens fase twee nog enkele kilo’s.

Fase 3 is de levensfase. Je hoort dan klaar te zijn voor het nieuwe leven. Je krijgt dan nog steeds veel eiwitten binnen. De koolhydraten worden gematigd toegestaan. Het is de bedoeling dat je in deze fase een gezonde levensstijl aanleert, zodat je daar de rest van je leven mee vooruit kan.

Het is aan te raden je huisarts te raadplegen voordat je start met de Bio HCG afslankbehandeling.

This entry was posted in Afvallen onder begeleiding and tagged . Bookmark the permalink.