Total Core

De Total Core is een buikspiertrainer. Door slechts 5 minuten per dag te trainen, zou je al na vier a vijf dagen resultaat moeten zien. Na een week of zes is je buik dan een stuk steviger en platter.

Met de Total Core train je niet alleen je buikspieren. Ook bijvoorbeeld de billen en dijen zouden worden aangepakt. De Total Core heeft als doel het verstevigen van verslapte spieren, zodat alles platter, strakker en steviger worden. Ook de spieren in de rug en nek worden hierbij versterkt.

Door de zitpositie te veranderen, kun je zelf de intensiteit van de oefeningen bepalen. Zo heb je langer plezier van de Total Core. De buikspieren worden tijdens het gebruik in dezelfde beweging van onderaf aangespannen en gestrekt, terwijl de rug gesteund wordt.

De Total Core is aan te passen aan de lichaamslengte van de gebruiker. Zo is de Total Core voor iedereen geschikt. Wel moet de gebruiker lichter zijn dan 110 kilo. Na gebruik kun je de Total Core inklappen en opbergen in bijvoorbeeld de kast. Doordat hij in te klappen is, neemt hij weinig ruimte in beslag.

Wanneer je wilt afvallen, zul je jouw ideale gewicht niet bereiken door alleen 5 minuten per dag de Total Core te gebruiken. Wel kan de Total Core een goede ondersteuning zijn, wanneer je tijdens je dieet wilt werken aan je buikspieren. Doordat je slechts 5 minuten traint, is het makkelijker vol te houden dan wanneer je er een uur gebruik van zou moeten maken. Doordat de oefeningen wel iedere dag herhaalt worden, hebben ze toch relatief veel effect. Natuurlijk mag je altijd langer dan 5 minuten trainen.

This entry was posted in Fitness and tagged . Bookmark the permalink.