Rock ‘n Roll Stepper

De Rock ’n Roll Stepper is een fitnessapparaat dat ontwikkeld is door Tony Little. In de Verenigde Staten is Tony Little zeer bekend als fitnessgoeroe. Tony Little belooft strakkere billen, plattere buiken en slankere dijen en heupen wanneer je gebruikt maakt van de Rock ’n Roll Stepper.

De Rock ’n Roll Stepper is simpel in gebruik. In het begin kan het fijn zijn het apparaat dicht bij een muur of een stevig meubel te gebruiken, zodat men zich eventueel daaraan kan vasthouden om het evenwicht te bewaren. Wanneer je de Rock ’n Roll Stepper langer gebruikt, zul je dat niet nodig hebben om je evenwicht te bewaren en zul je zelfs merken dat je evenwicht zal verbeteren.

In het begin gebruik je de Rock ’n Roll Stepper om de dag 5 minuten, dit kun je opbouwen tot om de dag 10 minuten. Het is niet de bedoeling dat dit apparaat iedere dag wordt gebruikt. Er wordt dan ook aangeraden wanneer je dit wel wilt, minstens 2 dagen per week rust te houden.

De doelen van de Rock ’n Roll Stepper zijn het verbeteren van het evenwicht, afvallen, het verbeteren van de flexibiliteit, het ontwikkelen van sterkere spieren en het verhogen van het metabolisme.

De Stepper heet de Rock ’n Roll Stepper omdat er een dvd meegeleverd wordt, zodat je tijdens het trainen begeleid wordt door Rock ’n Roll muziek. De bewegingen die je zult maken op het apparaat hebben dan ook veel weg van Rock ’n Roll bewegingen.

This entry was posted in Fitness and tagged . Bookmark the permalink.