Ladyline

Bij Ladyline geloven ze niet in afvalpillen, medische ingrepen of wonderdiëten, maar wel in met de pot mee eten en alsnog gewicht verliezen. Zoals de naam al zegt is Ladyline uitsluitend voor vrouwen.

Eerst maak je een afspraak voor een intake gesprek. Tijdens dat gesprek worden de wensen en mogelijkheden van de cliënt besproken. Ook wordt er gemeten, gewogen en worden de gewoonten genoteerd. Vervolgens wordt er een programma vastgesteld.

Tijdens één van de eerste behandelingen wordt er een energiemeting gedaan. Dit wordt gedaan zodat de voeding precies wordt afgestemd op het energieverbruik van de cliënt. Dit wordt de EnergyBalance methode genoemd. Ladyline zorgt voor een uitgebalanceerd voedingsadvies, dat precies bij de energiebehoefte en wensen van de cliënt past. Verder richt het programma zich op een andere belangrijke factor: beweging. De bewegingstherapie vindt plaats in een verwarmde cabine. Daar worden oefeningen uitgevoerd. Ieder 6e bezoek worden de lichaamsmaten gemeten, zodat er precies te zien is waar en hoeveel je afgevallen bent.

Ladyline heeft speciale afvalcoaches die vrouwen begeleiden bij het afvallen. Hierdoor sta je er niet alleen voor en is het makkelijker om door te zetten. De coaches willen niet dat je jezelf uithongert, maar willen juist dat je geleidelijk naar je streefgewicht toewerkt. Daarbij begeleiden zij je, of het nu gaat om enkele pondjes of tientallen kilo’s.

This entry was posted in Afvallen onder begeleiding and tagged . Bookmark the permalink.