Bioklok dieet

Er zijn maar weinig goede afslankprogramma’s bekend. Maar één van de welbekende en serieuze programma’s is het bioklok dieet. Dit dieet is gekoppeld aan veranderingen die maandelijks plaatsvinden zowel in je lichaam als met je geest. Het is dus afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Het stemt zich bijvoorbeeld af op je persoonlijke menstruatiecyclus en op de natuurlijke hormoonhuishouding in jouw lichaam.

Er zijn drie afslankplannen bij het bioklok dieet. Je kiest hierbij je eigen afslank plan.
Het eerste plan is kort, maar is erg krachtig. Je verliest hierbij gemiddeld duizend calorieën per dag. Het gaat hierbij om het afvallen tot veertien pond.
Het tweede plan, is een rustige, maar tempo versie. Hierbij verlies je gemiddeld 1250 calorieën per dag. Het gaat hierbij om het afvallen van veertien tot veertig pond.
Dan heb je nog de derde methode, dan is de kalmpjes aan versie. Hierbij gaat het om een gemiddelde van vijftienhonderd calorieën dat je af kunt vallen per dag, en hierbij gaat het om ongeveer veertig pond gewichtsverlies. Dit dieet plan is makkelijker en langer vol te houden, omdat je hierbij vijftienhonderd calorieën af valt per keer.

Je mag bij elk plan kiezen uit kant en klaar menu’s en recepten. Hierbij bevinden zich ook vegetarische mogelijkheden. Er zijn veel tips zodat je ook als je dat leuk vindt zelf je menu kunt samenstellen.

Met het bioklok dieet leer je op een gezonde manier tot jouw streefgewicht te komen. Daarnaast is het dieet niet geschikt voor zwangere vrouwen die borstvoeding geven, voor mensen met een ernstige eetstoornis en voor jongeren beneden de achttien jaar.

This entry was posted in Caloriearm and tagged . Bookmark the permalink.