D for Diet – The Diet Box

The Diet Box is een startpakket van het merk D for Diet. Het is de bedoeling dat je met dit startpakket afvalt door middel van een proteïne dieet. Hierbij wordt gebruik gemaakt van maaltijdvervangers.

The Diet Box is voldoende voor twee weken. De doos bevat een handleiding waarin alles staat uitgelegd. Ook krijg je een Power Mixer om de shakes te maken. Verder zitten er vele smaken en gerechten in. Zo zijn er koude en warme dranken, maar ook soepen en desserts. Tevens is er de keuze uit ontbijt- en hoofdgerechten. Tot slot ontvang je nog een busje multivitaminen.

Het is nu de bedoeling dat je in twee weken tijd gaat kijken welke maaltijdvervangers je aanspreken. Zo zul je alvast de eerste twee kilo kwijtraken. Alle smaken en gerechten uit The Diet Box zijn na te bestellen. Dat is nodig want het totale proteïne dieet duurt langer dan twee weken.

Het is de bedoeling dat je in vier stappen al het overgewicht verliest. Tijdens stap 1 maak je enkel gebruik van maaltijdvervangers, groenten en multivitaminen. Het is de bedoeling dat de helft van het overgewicht wordt weggewerkt tijdens deze stap. Tijdens stap 2 mag je ’s avonds weer een gewone maaltijd eten. Zo kun je nog eens 30% van het overgewicht verliezen. Bij stap 3 gebruik je enkel voor de lunch een maaltijdvervanger en tijdens de laatste stap eet je weer normaal. Je kunt stellen dat stap 4 dus de overgang naar normale voeding is. Als het goed is ben je dan al je overgewicht kwijt!

This entry was posted in Maaltijdvervangers and tagged , . Bookmark the permalink.