Genotype dieet

Er is een nieuw dieet overgekomen uit Amerika. Dat is namelijk het Genotype dieet. Dit is de nieuwste afslankingstrend. Het is belangrijk dat je veel blijft bewegen en gezond gaat eten. Er zijn zes verschillende basistypes. Je hebt hiervoor geen bloedtest nodig of andere pillen die je in moet nemen gedurende een bepaalde periode. Het gaat er om dat je kenmerken worden bepaald aan de hand van je lichamelijk kenmerken en aan de hand van jouw figuur en gezondheid. Dit alles samen vormt jouw type. Dit wordt dan ondergebracht onder een van de zes basistypen.

Elk van de zes genotypen heeft een eigen soort van gewichtsproblemen en metabolisme. Iedereen met een eigen type heeft ook een eigen dieet nodig. Iedereen is anders, elk dieet is anders, elk mens is anders, elk probleem is anders, dus alles wordt op de mens af afgestemd. Er bestaat geen standaard dieet. Er zijn namelijk zes typen en er wordt vooraf gekeken naar welk type dieet je zelf moet streven en aan welke richtlijnen jij je moet houden, want ook dit kan per persoon verschillen.
Wil je mee doen aan dit dieet? Laat dat vaststellen aan de hand van je figuur en jouw gezondheid bij welk genotype jij hoort. Laat dit grondig bekijken, want een kleine afwijking kan betekenen dat je binnen een ander genotype valt, en dat is natuurlijk zonde van de tijd. Neem de tijd en bouw het rustig op. Het dieet wordt door velen als succesvol ervaren en gezien als persoonlijk en uniek.

This entry was posted in Allergieën en ziekte and tagged . Bookmark the permalink.