Anti-aging dieet

Het Anti-aging dieet is een dieet wat veel mensen rond de veertig willen proberen. Het dieet staat namelijk bekend om het ouder worden te vertragen. De aanwezige tekenen die er zijn voor het ouder worden kunnen door middel van het Anti-aging dieet worden hersteld. Deze gedachten dient aangehouden te worden als men start met het Anti-aging dieet.

Het Anti-aging dieet bestaat uit een programma dat is ontstaan uit diverse invalshoeken van medici, fitnessgoeroes, hartspecialisten en wetenschappers. Deze kennis is gebundeld en levert samen met de voedingsstoffen die voor het Anti-aging dieet geselecteerd zijn een programma op dat het verouderingsproces vertraagd.

Er zijn verschillende voedingsstoffen die de basis van vormen van het Anti-aging dieet. Deze stoffen zijn Phenole, Aminozuren, Etherische olie, Flavonoide en Carotinoide.
Per week kan men de pluspunten tellen. Dit is dan ook de basisvorming van het Anti Aging dieet. Het is namelijk de bedoeling dat men een voedingsmiddelenlijst bij gaat houden, hierbij houd je bij hoeveel ‘oudmakers’ en ‘jongmakers’ men heeft gegeten. Het vooruitzicht gaat meestal naar ongeveer 1500 pluspunten in de week. Er wordt gezegd dat je er dan na drie maanden jonger uit gaat zien en dat je je dan ook gezonder gaat voelen.

Wil je je jonger voelen? Heb je een frisse look nodig? Probeer dat eens het Anti-aging dieet. Je kunt het enkele maanden proberen en bekijken of je na drie maanden er jonger uitziet, zo ja? Dan kun je het dieet voor langere tijd proberen, tot dat jij je weer lekker voelt in je vel.

This entry was posted in Ontgiften / detox and tagged . Bookmark the permalink.