New Figure Clinics

New Figure Clinics is een groeiende keten van klinieken. In deze klinieken staat het reduceren van het gewicht centraal. De behandelingen zijn geschikt voor volwassenen. Voor kinderen vanaf 12 jaar is er eventueel een speciaal programma mogelijk.

In de New Figure klinieken krijg je persoonlijke begeleiding. Allereerst is er het intake gesprek. Het is de bedoeling dat de cliënt tijdens dit gesprek de benodigde gegevens verstrekt en er op basis van die gegevens een Personal Foodplan wordt opgesteld. Nu kan er ook een indicatie gegeven worden van de tijd die nodig is voor het behalen van het ideale gewicht.

De cliënt volgt vervolgens het Personal Foodplan. Er wordt hierbij ook gebruik gemaakt van voedingssupplementen. Volgens New Figure houden deze voedingssupplementen de spieren op peil tijdens het afvallen en zorgen ze er voor dat de cliënt zich fit blijft voelen. Door verder weinig vetten en koolhydraten te eten is het de bedoeling dat men afvalt.

Met New Figure kun je zelfs gewicht verliezen op vakantie of tijdens feestdagen, doordat je ook gebruik kunt maken van koolhydraat- of vetblokkers en de supplementen makkelijk mee kunt nemen. Verder is het de bedoeling dat je zelf er op let dat je kiest voor magere en gezonde voeding.

This entry was posted in Afvallen onder begeleiding and tagged , . Bookmark the permalink.