Eierdieet

Als je een dieet wilt volgen waarbij je tien pond af kunt vallen per week, dan moet je het eierdieet volgen. Het is een dieet wat je niet langer dan zeven dagen mag volgen. Het kan zijn dat je bij de eerste keer dat je het dieet volgt niet genoeg resultaat ziet, het kan zelfs zo zijn dat je nauwelijks tot geen resultaat ziet. Het is belangrijk dat je dan eerst één of twee weken normaal gaat eten en dan weer opnieuw start met het eierdieet.

Het eierdieet staat er om bekend dat het bijna geen vetten en koolhydraten bevat. Met het dieet krijg je gemiddeld 500-700 calorieën per dag binnen. Het is hierbij belangrijk dat je als je salade wilt eten, dat je deze niet aanmaakt met olie, je kunt hiervoor wel kiezen voor bijvoorbeeld een light dressing. Het drinken van koffie en thee is toegestaan, zoveel je maar wilt, als je maar geen melk en suiker gebruikt. Zoetstof mag daarentegen wel. Het is belangrijk dat je minimaal twee liter vocht binnenkrijgt op een dag en alcohol hoort hier niet bij. Het is namelijk niet toegestaan om alcohol te drinken tijdens het eierdieet.

De maaltijden die je inneemt per dag, kun je blijven pakken wanneer je dit gewend was. Er zijn wel schema’s bekend van wat je wel en niet op een dag mag eten. Hierbij is het belangrijk dat het ochtendmenu altijd gelijk is. Hiervoor geld meestal een grapefruit, één of twee eieren, en koffie of thee.

This entry was posted in Caloriearm, Eiwitrijk, Koolhydraatarm and tagged , . Bookmark the permalink.