Cambridge Weight Plan

Het Cambridge Weight Plan heeft zijn naam te danken aan het feit dat het dieet ontwikkeld is door Allan Howard aan de universiteit van Cambridge. Het is een dieet waarbij men een erg laag aantal calorieën binnenkrijgt. Deze calorieën hoef je niet zelf te tellen, maar er wordt gebruik gemaakt van shakes, repen en soepen. Zo kan er worden gezorgd dat alle nodige voedingsstoffen toch worden ingenomen.

De producten van het Cambridge dieet zijn niet zo te bestellen. Ze zijn enkel te bestellen via een consulent. Via de Cambridge site kun je op zoek naar een consulent in de buurt. Ook is het mogelijk om alvast het assortiment en de prijzen te bekijken. Gemiddeld kost het Cambridge dieet zo’n 50 euro per dieetweek.

Bij Cambridge Weight Plan vinden ze het essentieel dat er gebruik wordt gemaakt van een consulent. Alle consulenten zijn zelf succesvol afgevallen met het Cambridge dieet. Tijdens een intakegesprek worden medische aandoeningen, medicijngebruik maar ook je motivatie besproken. De consulent legt alles uit. Samen met de consulent wordt een streefgewicht vastgesteld.

Wanneer je besluit dat je het Cambridge dieet te streng vindt, kun je ook kiezen voor het SoyaSlim plan. Deze producten hoeven niet via een consulent te worden gekocht. Wel is het mogelijk contact te hebben met een consulent wanneer je het SoyaSlim plan volgt.

This entry was posted in Maaltijdvervangers and tagged , . Bookmark the permalink.