3D dieet

Het 3D dieet is een dieet dat bekend is geworden door Karl Lagerfeld. Hij is bekend als topdesigner. Deze man verloor door zijn persoonlijke begeleider, Dr. Jean Houdret, binnen één jaar wel zeker veertig kilo. Het 3D dieet is een dieet wat gemakkelijk schijnt te zijn voor mensen die op een gemakkelijke manier af willen vallen.

Bij de meeste dieetvormen krijg je honger als je niet op tijd gaat eten of niet meer mag eten dan je eigenlijk gewend bent. Bij het 3d dieet is die niet ter sprake. Je krijgt door dit dieet namelijk geen hongerig gevoel. Hierdoor houd je het dieet langer vol en heeft het natuurlijk meer effect! Vaak is het zo dat je bij een dieet last krijgt van huidstructuren en spierverlies krijgen, maar ook dat is bij dit dieet niet ter sprake. Het is zelfs bewezen dat je bij het 3D dieet een meer stevige huidstructuur krijgt.
Per maand kun je denken aan een kilo of vijf afvallen. Je kunt dus rustig aan afslanken, het hoeft en kan er op deze manier niet allemaal binnen een week af, maar dat is ook niet gezond.
Als je rustig aan wilt afvallen, dan is het 3d dieet een goede manier om te proberen. Er zijn al veel groepen mensen die het hebben geprobeerd en hiermee al velen kilo’s zijn kwijt geraakt in relatief korte tijd. Het is altijd het proberen waard en als men Karl Lagerveld en zijn begeleider moeten geloven, dan is het voor iedereen mogelijk om op deze manier af te vallen.

This entry was posted in Caloriearm and tagged . Bookmark the permalink.