Houtsmuller dieet

Bij een dieet wordt vaak gedacht dat het er om gaat dat mensen afvallen. Maar niets is minder waar. Er zijn ook diëten die ingezet worden bij bepaalde ziekten. Bijvoorbeeld bij kanker. Het Houtsmuller dieet is hier een voorbeeld van. Het wordt ingezet als alternatieve methode voor behandeling van onder andere kanker.

Dr. Houtsmuller heeft vier aspecten die centraal staan in zijn dieet. Het gaat er om dat het vier aspecten zijn waarvan hij vindt dat de gewone mens en de kankerpatiënt iets van zouden moeten leren. Het zijn aspecten die wij als mensen allen zouden moeten hanteren bij de preventie maar ook bij de bestrijding van kanker.
Allereerst gaat het er volgens hem om dat je gerichte voeding binnenkrijgt. Het is dus belangrijk dat je niet elke dag friet en alleen maar vet eet. Je moet gezond eten. Daarnaast moet je vitaminen, mineralen en sporenelementen binnenkrijgen en als je deze te weinig binnenkrijgt moet je deze toevoegen aan je maaltijden. Daarnaast moet je kankerremmende stoffen binnenkrijgen zonder bijwerkingen en moet je elkaar mentale steun bieden.

Als je deze vier aspecten hanteert en goed voor ogen houdt, dan kun je volgens Dr. Houtsmuller niet gauw kanker krijgen. Hij vindt met name gezond eten en een goede beweging belangrijk voor de mens. Hierdoor raakt de balans in je lichaam niet snel verstoord, omdat je goed met jezelf bezig bent. Blijf daarom gezond eten en zorg dat jij, en je naasten, allen de nodige vitaminen binnen krijgen. Hierdoor heb je een beter toekomstbeeld.

This entry was posted in Allergieën en ziekte and tagged , . Bookmark the permalink.