Dr. Cohen dieet

Het Dr. Cohen dieet is een dieet wat door Dr. Cohen zelf is ontwikkeld. Het is een persoonlijk eetprogramma waarbij Dr. Cohen zijn klanten begeleidt in het eetproces. Dit programma wordt ook wel het “Snel, vet- en gewichtsverliesprogramma” genoemd. Door dit programma wordt de klant geholpen om op een snelle, gezonde en veilige manier zijn vet kwijt te raken.
Dit dieet is niet zoals alle andere diëten. De meeste diëten zijn namelijk caloriearm, dat is dit dieet zeker niet. Doordat het dieet niet caloriearm is, word je tijdens dit dieet ook niet uitgehongerd. Het is hierdoor mede een uitgebalanceerd eetprogramma, en geen eiwitrijk dieet.

Het dieet is een combinatie van gewone, natuurlijke voedingsmiddelen. Je hoeft geen aparte voedingsmiddelen binnen te krijgen, dus geen exotische voedingsmiddelen. Je kunt bij het Dr. Cohen dieet alle soorten voeding eten die je wilt. Je kunt hierbij denken aan vis, groenten, fruit, zuivelproducten (kaas en yoghurt), maar ook verschillende soorten wit en rood vlees. Daarnaast hoef je bij dit dieet geen rare drankjes, pillen, of injecties in te nemen. Het enige medicijn bij dit dieet is je eigen voeding.

Het eetprogramma is voor ieder persoonlijk. Het is gericht op jouw eigen bloedprofiel. Dit wordt geanalyseerd aan de hand van een aantal kleine onderzoeken door middel van bloedtests. Het dieetprogramma kan hierdoor alleen één op één worden afgestemd en is dus uniek voor elk persoon. Je krijgt persoonlijke begeleiding van Dr. Cohen zelf, waardoor de begeleiding en de voortzetting van het dieet prima te doorlopen zijn.

This entry was posted in Afvallen onder begeleiding and tagged , . Bookmark the permalink.