Weight Watchers

Weight Watchers is een haalbare, praktische en leefbare oplossing voor mensen die af willen vallen maar ook een druk leven leiden. Dit is daarom ook wat voor bijna iedereen kan worden aangeraden want wie heeft het nu niet druk in deze tijden?

Veel mensen hebben een te druk leven, wat bestaat uit werk, zorgen voor de kinderen. De tijd die er vroeger was voor activiteiten en sporten is er vrijwel nooit meer. Mensen kunnen hier bijna geen tijd voor maken, maar ze zitten wel veel stil, drinken een biertje en eten volop. Maar wat gebeurt er dan met je lichaam? Inderdaad je komt kilo’s aan en dat wil je niet. Maar afvallen en een druk programma hebben is ook niet mogelijk, denk je? Toch wel samen met Weight Watchers is dat de ideale oplossing.

Het is namelijk overal beschikbaar, je kunt je keuze maken uit 600 recepten en maaltijden en je hebt meer dan 50 demo’s die je kunt bekijken. Je kunt je eigen eet en bewegingsgewoonten bijhouden, door middel van de interactieve hulpmiddelen die hiervoor zijn ontwikkeld. Daarnaast krijg je ook persoonlijke doelstellingen die op basis van jouw lengte en gewicht worden opgesteld, alleen voor jou. Deze gegevens zijn alleen voor jou in te zien en zijn veilig. Ze worden niet openbaar gemaakt en worden ook niet voor onderzoeken gebruikt, dit wordt alleen gedaan met jouw toestemming.

Weight Watchers is een dieet wat je gemakkelijk kunt volgen, wat voor jou haalbaar is en wat bij te stellen is omdat alles op een persoonlijke manier wordt begeleid. Je bent eigenlijk dag en nacht met je dieet bezig zonder dat je hier altijd even goed bij stilstaat. Wil je even iets opzoeken? Dan is Weight Watchers de oplossing, want het is overal beschikbaar.

This entry was posted in Afvallen onder begeleiding, Eetgewoontes and tagged . Bookmark the permalink.