Ab-tronic

De Ab-tronic is een apparaatje dat je om je buik (of bovenbeen, arm, etc.) bevestigd. Door middel van elektronische spierstimulatie worden spiercontracties gecreëerd. Tien minuten gebruik maken van de Ab-tronic, staat gelijk aan 600 sit-ups, aldus de makers van de Ab-tronic.

De Ab-tronic heeft tien verschillende niveaus en zes verschillende oefenprogramma’s. Zo zijn er programma’s die snel maximaal resultaat leveren, maar zijn er ook speciale programma’s tegen cellulitis. De Ab-tronic kun je omdoen, en zo kun je ‘trainen’ terwijl je winkelt, schoonmaakt, televisie kijkt of een dutje doet. Doordat je één van de programma’s kiest, hoef je niet bang te zijn dat je langer gebruikt maakt van de Ab-tronic dan de bedoeling is. Er zit namelijk een automatische timer in.

De Ab-tronic moet je gebruiken met gel. De gel krijg je er niet bij. Je kunt originele Ab-tronic gel bestellen, maar je kunt ook een andere gel op waterbasis bestellen. Gel op oliebasis kan beter niet gebruikt worden.

De Ab-tronic is draadloos, want hij werkt op batterijen. Hij is geschikt voor bijna iedereen en alle leeftijden. Mensen met een pacemaker of kanker mogen dit apparaat niet gebruiken. Ook tijdens de eerste dagen van de menstruatie mag de Ab-tronic niet gebruikt worden.

This entry was posted in Fitness and tagged , . Bookmark the permalink.