Gymform Duo

Gymform Duo is elektronische afslankapparatuur. De Gymform Duo bestaat uit twee elektroden. Deze zijn met elkaar verbonden. Door de elektrostimulatie is het mogelijk om spieren ‘naar keuze’ te trainen. Je plakt de Gymform Duo simpelweg op de spieren van je keuze en start met een programma.

Bij de Gymform Duo heb je de keuze uit zes verschillende trainingsprogramma’s. Ieder programma heeft tien verschillende intensiteitniveaus. Zo heb je dus eigenlijk zestig opties. Het beste is om te beginnen met een laag niveau, zodat je kunt wennen. Vervolgens kun je een steeds hoger niveau nemen.

Dit zijn niet de enige opties. De Gymform Duo beschikt ook over een timer, zodat je zelf kunt kiezen hoelang je er gebruik van wilt maken. Het apparaat stopt automatisch na een kwartier. Doordat de Gymform Duo bijna niets weegt en eigenlijk alleen maar bestaat uit twee elektroden, kun je het overal mee naartoe nemen. Zo is het ook mogelijk op kantoor met de Gymform Duo te ‘trainen’.

Het is de bedoeling dat je op deze manier slappe spieren kunt verstevigen, cellulitis kunt verminderen en een plattere buik kunt krijgen. Hiervoor hoef je slechts 10 minuten per dag gebruik te maken van de Gymform Duo zonder dat het je enige inspanning kost, aldus de makers van de Gymform Duo.

This entry was posted in Fitness and tagged . Bookmark the permalink.