BCM dieet

Het BCM dieet is een dieet wat staat voor je dieet en leefstijlprogramma van PreCon. Dit is een internationaal bedrijf. Dit bedrijf is erg succesvol bevonden de afgelopen twintig jaar in Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk.

Het dieet is al door velen mensen gevolgd. Momenteel staat de teller op minimaal één miljoen deelnemers. Deze mensen zijn allen met veel succes afgevallen. Het BCM dieet is een van de weinige diëten die wetenschappelijk is onderbouwd. Het dieet wordt zelfs door artsen aanbevolen, omdat je door middel van het BCM dieet, op een verantwoorde manier op je gewenste gewicht kunt komen.

Tijdens dit dieet wordt er veel ondersteuning aangeboden. Dit gaat via de PreCon Adviseurs of het kan via internet, dus online. Op elk moment van dat de dag kun je iemand bereiken als je vragen hebt of adviezen wilt hebben over het BCM dieet.

Het BCM dieet is een dieet dat werkt met maaltijdvervangers. Daarnaast worden er ook ondersteunende materialen gebruikt. Hierbij kun je denken aan folders, recepten, voedingsadviezen en brochures. Deze middelen helpen je om je streefgewicht te bereiken. Er zijn een aantal diëten, namelijk Start, Basis en Compleet. Deze worden afgestemd op het gewicht dat je kwijt wilt raken.

Als je Start kiest, dan wil je tussen de twee en de zes kilo afvallen, als je kiest voor Basis dan wil je zes tot twaalf kilo kwijt raken en bij de Compleet vorm dieet dat wil je meer dan twaalf kilo afvallen. Je kunt zelf kiezen hoe uitgebreid je ondersteuning wilt vanuit de organisatie.

This entry was posted in Eetgewoontes, Maaltijdvervangers and tagged , . Bookmark the permalink.