Leg Magic

De Leg Magic is zeer bekend van TV. Bijna iedere vrouw droomt van strakkere benen, billen en dijen. Met de Leg Magic kun je dit resultaat bereiken, wanneer je enkele minuten per dag traint. Al na een paar weken is te zien dat de benen slanker en sterker worden.

Het trainen met de Leg Magic is simpel. De voeten worden op de voetsteunen geplaatst en men houdt zich vast aan de stang. Nu worden de voeten naar buiten bewogen, men blijft even in deze stand en beweegt vervolgens de voeten weer richting de stang. Ook deze stand houdt men even vast. Dit is de meest effectieve oefening op de Leg Magic, maar niet de enige.

Bij de Leg Magic ontvang je een handleiding, een voedingsplan en een dvd. Er zijn namelijk meerdere oefeningen en door naast het gebruik van de Leg Magic ook nog een voedingsplan te volgen, krijg je niet alleen strakkere benen en billen, maar zul je ook gewicht verliezen.

Al na enkele minuten op de Leg Magic zul je jouw spieren voelen werken. Niet alleen de spieren in benen en billen worden sterker, ook de buikspieren worden strakker. Wel vergt het redelijk veel discipline om telkens weer op de Leg Magic te stappen.

Na gebruik is de stang van de Leg Magic in te klappen. Zo kun je de Leg Magic bijvoorbeeld onder je bed plaatsen. De Leg Magic is maximaal belastbaar tot 110 kilogram.

This entry was posted in Fitness and tagged . Bookmark the permalink.