Boddieplan

Boddieplan is gebaseerd op een stelling. Boddieplan stelt namelijk, dat alles wat je tekort komt, verzameld zal worden om te overleven. Wanneer je dus te weinig energie binnen krijgt doordat je drastisch op dieet gaat, zal je lichaam energie reserves aanleggen om te overleven. Boddieplan stelt dus: als je niet wilt verzamelen, zul je voldoende moeten eten.

Boddieplan wil dat de deelnemers op een natuurlijke wijze afvallen. Dus geen potjes met pilletjes, maar gewoon gezond en regelmatig eten. Tijdens een persoonlijk gesprek krijg je uitleg over beweging en voeding. Daarna wordt je gewogen en wordt het vetpercentage berekend. Zo wordt er met de computer uitgerekend hoeveel behoefte aan energie je lichaam heeft. Vervolgens begin je met het bewegingsprogramma. Dit houdt in dat je drie keer per week 45 minuten moet bewegen in de studio. Na vier weken begin je met het Boddieplan.

Wekelijks wordt er gekeken hoe de afgelopen week is gegaan en wordt er een Boddieplan programma voor de komende week opgesteld. Na veertien weken ben je klaar, als het goed is kun je dan zelf iedere week je eigen plan opstellen. Een dergelijk weekplan bestaat uit zeven dagmenu’s en een boodschappen lijst. In het Boddieplan programma wordt alleen gebruik gemaakt van producten die gewoon in de supermarkt te koop zijn.

Boddieplan is te volgen in verschillende studio’s en fitnesscentra in Nederland.

This entry was posted in Afvallen onder begeleiding and tagged . Bookmark the permalink.