Erica Terpstra dieet

Het Erica Terpstra dieet is een dieet dat helpt om mensen af te laten vallen. Zij heeft hier een boek over geschreven dat heet Help ik val af. Dit boek is destijds volop verkocht in de winkels en veel mensen hebben samen met Erica het betreffende dieet gevolgd.

Erica is zelf 48 kilo afgevallen in een half jaar tijd. Veel mensen willen haar opvolgen en hebben daarom massaal haar boek gekocht en zijn zelf begonnen met lezen en hebben haar tips goed gebruikt, want er zijn veel resultaten mee bereikt. Veel mensen zijn al jarenlang bezig met afvallen maar het lukte steeds niet. Nu door ervaringen in het boek te lezen van Erica is het hen wel gelukt om de nodige kilo’s af te vallen. Het wordt door veel mensen ook als een succesvolle manier van afvallen beschreven.

Erica is haar kilo’s kwijt geraakt door veel te gaan bewegen. Ze houdt veel van zwemmen en ze hier dan ook fanatiek mee aan de slag gegaan. Ze wilde andere mensen er op wijzen hoe belangrijk het is om te bewegen en dat je doordat je veel beweegt ook een goede conditie krijgt. Ben je te zwaar, dan is het ook nog eens voordelig om te gaan bewegen omdat je de nodige kilo’s kwijt raakt. Kortom, bewegen is voor ieder mens goed en er zitten veel meer voor dan nadelen aan. Maak sporten leuk, plan het in voor jezelf en ga er lekker even tussenuit. Wil je samen met anderen de nodige kilo’s kwijt raken? Dan adviseert ze om bijvoorbeeld met een groepje te gaan sporten, dat maakt het ook meteen stukke leuker.

This entry was posted in Eiwitrijk, Gezonde gewoontes and tagged , . Bookmark the permalink.