Slank-Klup Benelux

De Slank-Klup Benelux organiseert wekelijks bijeenkomsten in Nederland. Tijdens deze bijeenkomsten wil de Slank-Klup de cliënten vooral een luisterend oor bieden. Ze vinden het belangrijk te weten waarom iemand te zwaar is en waarom het afvallen niet lukt. Voor hen zegt dit meer dan iemands gewicht.

Ook wil de Slank-Klup dat de verantwoordelijkheid bij de cliënt zelf blijft liggen. Ze leggen de cliënten dus geen geboden of verboden op, maar geven de cliënt slechts steun en handvaten. Zo krijgt iedere cliënt wekelijks een gezond menu. Dit menu bestaat per dag uit drie maaltijden en drie tussendoortjes. Wanneer men zich daaraan houdt zal het gewichtsverlies per week een pond tot een kilo zijn.

Ook wordt iedereen gewogen tijdens de wekelijkse bijeenkomsten. Men ontvangt dan het nieuwe weekmenu en daarnaast wordt er een thema besproken. Dat thema verschilt per week. De cliënten kunnen hun ervaringen in de groep delen. Door zelf te luisteren en te vertellen kun je van elkanders ervaringen leren.

Wanneer men niet mee kan doen met de wekelijkse bijeenkomsten, kun je meedoen met Afslanken by mail. Je krijgt dan wekelijks een weekmenu en tips thuis gestuurd. Ook is het de bedoeling dat je jouw gewicht weer terugmailt naar de Slank-Klup. Wanneer je ergens mee zit of je iets afvraagt, kun je dat mailen naar een deskundigenpanel, die zo snel mogelijk een antwoord proberen te geven.

Mocht je interesse hebben in afvallen met de Slank-Klup, dan kun je via hun website een gratis proefmenu aanvragen, zodat je kunt zien wat afvallen met de Slank-Klup inhoudt. Ook is er iedere week op hun site een recept te vinden en worden daar de meest gestelde vragen beantwoord.

This entry was posted in Afvallen onder begeleiding and tagged , . Bookmark the permalink.