Drie dagen dieet

Met het drie dagen dieet kun je drie tot vijf kilo afvallen in wel drie dagen tijd. Het drie dagen dieet is een dieet wat je dan ook echt drie dagen goed moet volgen. Je mag hierbij nergens in afwijken. Als je dit drie dagen hebt volgehouden, moet je weer vier tot vijf dagen je gewone eetpatroon aanhouden en niet extra gaan eten. Na deze vier of vijf dagen kun je weer drie dagen het drie dagen dieet volgen.

Bij dit dieet krijg je niet dagelijks de juiste voedingsstoffen binnen, maar dat is geen probleem, omdat het dieet maar van korte duur is. Het is bij het drie dagen dieet wel lastiger om de kilo’s er af te houden. Het is namelijk een dieet wat elke keer van korte duur is, waardoor de kilo’s er snel af gaan. Maar om ze er af te houden, is het belangrijk dat je gezond blijft eten en niet extra gaat eten wanneer je gestopt bent met het drie dagen dieet.

Het dieet wordt vaak door mensen een aantal keer herhaald. Dus eerst drie dagen het dieet volgen, dan vier dagen niets, drie dagen het dieet volgen en ga zo maar door. Op deze manier denken mensen dat het beter is vol te houden om de nodige kilo’s er af te houden. Het is belangrijk dat je tussendoor zeker vier dagen stopt, omdat je tijdens deze dagen weer alle nodige voedingsstoffen binnen krijgt. Voldoende groente eten is erg belangrijk, minimaal 200 gram per dag.

This entry was posted in Vetarm and tagged , . Bookmark the permalink.