Ab-energizer

De Ab-energizer is voornamelijk bedoeld voor de buik, benen en billen. Door middel van elektronische spierstimulatie worden spiercontracties gecreëerd.

De Ab-energizer heeft twee trainingsprogramma’s. Ieder trainingsprogramma heeft tien verschillende niveaus. Zo kun je zelf kiezen welk programma en niveau het beste bij je past. Het wordt aangeraden op een laag niveau te beginnen, zodat je kunt wennen en steeds een hoger niveau kunt kiezen. De Ab-energizer slaat na 10 minuten af. Je kunt dus stellen dat ieder trainingprogramma 10 minuten duurt.

De Ab-energizer wordt geleverd met gel. Deze gel moet je gebruiken, zodat de gel de elektriciteit kan geleiden. Om die reden moet de Ab-energizer dan ook direct op de huid worden gebruikt, en niet over kleding heen. Dit heeft ook een voordeel: de Ab-energizer is niet goed zichtbaar voor andere mensen. Daarom kun je hem omdoen en ‘trainen’ terwijl je televisie kijkt, boodschappen doet of bezig bent met het huishouden.

De Ab-energizer is draadloos, want hij werkt op batterijen. Deze worden meegeleverd wanneer je de Ab-energizer aanschaft.

This entry was posted in Fitness and tagged , . Bookmark the permalink.