Herbalife

De Amerikaan Mark Hughes is de uitvinder van Herbalife. Vele jaren heeft hij onderzoek verricht en uiteindelijk bracht hij een maaltijdvervanger op basis van kruiden, vitaminen en mineralen op de markt. De bedoeling is dat je met Herbalife kunt afvallen zonder honger of vermoeidheid, terwijl je lichaam wordt gereinigd. Zo zal onder andere de stoelgang verbeteren.

Het Herbalife-dieet gaat uit van het principe dat alle lichaamscellen zo goed mogelijk moeten worden voorzien van voeding. Hiervoor is er een proteïnemix programma. Het andere programma is op basis van kruiden. Dit programma heet Thermojetics en is bedoeld om de vetverbranding te stimuleren.

Eens per dag moet je zelf koken, maar twee maal per dag kun je een maaltijd vervangen door Herbalife. In de maaltijdvervangers zitten alle voedingsstoffen die nodig zijn voor het lichaam. Ook aan tussendoortjes is gedacht. Zo zijn er speciale proteïnerepen. Om de kosten te drukken kun je natuurlijk ook een stuk fruit als tussendoortje nemen. Verder is er speciale thee, die bedoeld is om de honger te onderdrukken en energie te leveren.

Wanneer het streefgewicht bereikt is, begint de stabilisatiefase. Er wordt slechts één maaltijd vervangen door Herbalife. De andere twee maaltijden worden zelf bereid. Deze fase is ter voorkoming van het jojo-effect.

Als je het lastig vindt om alles in je eentje te moeten doen of antwoord wilt op je vraag, dan is er gelukkig de telefonische begeleiding van Herbalife. Zo wordt het nog makkelijker het dieet vol te houden.

This entry was posted in Maaltijdvervangers and tagged , . Bookmark the permalink.