Gymform Vibro Max

De Gymform Vibro Max is een trilplaat die bekend is van TV. De Vibro Max belooft een strak en aantrekkelijk lichaam zonder inspanning.

Het gebruik is eenvoudig. Je neemt plaats op de Vibro Max en je kunt zelf de frequentie instellen. Vervolgens blijf je 10 minuten op de Vibro Max, terwijl je bijvoorbeeld tv kijkt. De Vibro Max doet het werk. Hij laat de spieren tot 1800 keer per minuut samentrekken. Ook ontvang je bij de Vibro Max een gids met oefeningen. Zo kun je verschillende houdingen aannemen op de Vibro Max, waarbij je extra nadruk legt op bepaalde spieren.

De beloftes van de Vibro Max zijn zeer aantrekkelijk. Zo zou hij vet verbranden, cellulitis verminderen, de bloedcirculatie verbeteren, de huid verstevigen en mooier maken en goed zijn tegen stress.

Verschillende studies naar vibratietraining hebben de afgelopen jaren verscheidene resultaten opgeleverd. Zo is er een studie die beweert dat spieren niet worden vastgehouden door vibratietraining. Toch wordt vibratietraining vaak toegepast bij training en revalidatie.

Je zult geen kilo’s afvallen door alleen plaats te nemen op de trilplaat, dus het is sowieso verstandig dat wanneer je af wilt vallen, je ook je eetpatroon aanpast. Het is verstandig dit te doen in overleg met een diëtiste.

This entry was posted in Fitness and tagged . Bookmark the permalink.