HCG dieet

Het HCG dieet staat voor Humane Chorion Gonadotropine. Deze stof zit bij iedereen in zijn lichaam. Het is een stof die bij mannen en bij vrouwen in het bloed gevonden kan worden. Het heeft wel bij een man een andere functie dan bij de vrouw. Bij de man is het namelijk zo dat het stofje een functie heeft bij het indalen van de zaadbal als de man nog jong is en bij de vrouw gaat het er om dat het te maken heeft met de eerste fase van de zwangerschap.

Bij het HCG dieet worden hele kleine hoeveelheden HCG toegediend. Hierdoor wordt de vetverbranding geactiveerd en krijg je geen honger. Het gevoel van honger wordt als het ware onderdrukt. Je kunt hierdoor dus zonder problemen een laag calorisch dieet gaan volgen.
Alle activiteiten die je dagelijks onderneemt kunnen worden doorgezet. Je gaat je niet slap of moe voelen. Je wordt niet eens depressief. Je gaat je juist fit en energiek voelen. Door het dieet krijg je namelijk meer energie en hierdoor heb je meer zin om iets te ondernemen.
Dit dieet leidt tot een gewichtsverlies zonder dat je honger krijgt. Dit komt omdat het gecombineerd is met een vet en praktisch zetmeelvrij 500 kilocalorieën dieet.
Bij dit dieet worden kleine hoeveelheden HCG onder de huid gespoten. Dit duurt ongeveer 23 dagen. Daarnaast wordt een dieet voorgeschreven van 500 kCal per dag. Als beide trajecten goed doorlopen worden en goed op elkaar worden afgesteld, dan is het een prima werkend dieet.

This entry was posted in Caloriearm and tagged . Bookmark the permalink.