Waistline dieet

Het waistline dieet is een dieet wat al ongeveer dertig jaar gebruikt wordt. Het is een programma wat al bij meer dan tien miljoen patiënten is ontwikkeld en steeds beter wordt gemaakt.

Als je af wilt vallen, dus wat gewicht kwijt wilt en dit er ook af wilt houden dan is het een keuze die je moet maken om op een bepaald voedingspatroon te blijven. Je zult gebalanceerd en gezond moeten blijven eten, en dan ook nog eens in de juiste hoeveelheden. Je moet dit niet alleen, maar ook moet je fysiek actief zijn. Je moet verleidingen kunnen weerstaan en je trek om kunnen zetten in andere activiteiten.

Het waistline programma is erg uitgebreid. Het besteedt aandacht aan alle mogelijke facetten dus zowel aan voeding als bewegen. Diëten worden door deze mensen vaak gezien als aspecten die niet werken of die alleen op de korte termijn werken. Omdat het waistline programma een programma is voor de lange termijn, werkt het ook als een gedragsverandering. Als je eenmaal veranderd, blijft dit jouw patroon en heb je hier altijd baad bij. Je verandert dus niet ineens jouw levensstijl, maar je hebt een doel waar je naar werkt en waar je aan blijft werken.

Het dieet wordt door veel mensen als veilig en motiverend ervaren. Het dieet bestaat uit magere proteïne, groente, koolhydraten en fruit. Je leert tijdens het dieet hoe je dagelijkse voeding kunt combineren, en je leert wat je zelf lekker vindt en welk eten er bij jou past. Dit is namelijk per persoon afhankelijk, iedereen is anders, zowel qua activiteit als gewicht.

This entry was posted in Eetgewoontes, Gezonde gewoontes and tagged , . Bookmark the permalink.