Ab Circle Pro

De Ab Circle Pro is een fitness apparaat. Het is uitermate geschikt wanneer je last hebt van ‘love handles’. Door middel van één beweging kun je met de Ab Circle Pro de boven, midden en lage en schuine buikspieren trainen. Deze beweging is met de Ab Circle Pro heel simpel en effectief. Hierdoor kan bijna iedereen het. De makers van de Ab Circle Pro beweren dat 3 minuten trainen op de Ab Circle Pro gelijk staat aan 100 sit-ups.

Verder kun je de pin uit de Ab Circle Pro verwijderen. Hierna is de Ab Circle Pro geschikt om billen, heupen en dijen te trainen. Dit is heel handig, omdat je zo alle probleemgebieden kan aanpakken met slechts één apparaat.

Ook voor de gevorderde is het een fijn apparaat. De Ab Circle Pro heeft namelijk drie weerstandniveaus. Wanneer je klaar bent is het apparaat in te klappen zodat hij gemakkelijk onder het bed geschoven kan worden.

Wanneer je de Ab Circle Pro koopt, krijg je daar ook een maaltijdplan en een instructie dvd bij. Op deze manier zul je niet alleen je spieren trainen, maar ook gewicht kunnen verliezen. Om het jezelf nog makkelijker te maken, kun je een Ab Circle Pro Computer kopen. Dit is een trainingscomputer voor de Ab Circle Pro, die de tijd en het aantal herhalingen tijdens de training bijhoudt. Het enige wat je hiernaast nog nodig hebt, is doorzettingsvermogen.

This entry was posted in Fitness and tagged . Bookmark the permalink.