Weet hoe je eet

Er zijn verschillende lifestyle programma’s in de maatschappij gebracht om op die manier op een goed gewicht te komen. Één daarvan is het programma weet hoe je eet, hierdoor krijg je een vitale levensstijl en een optimaal gewicht.

Het programma bestaat eigenlijk uit een aantal doelstellingen. Allereerst is het belangrijk om je lichaam goed te reinigen. Je moet namelijk de afvalstoffen uit je lichaam krijgen, zodat je daarna een goede balans kunt krijgen in je lichaam. Hierdoor krijg je ook een optimaal gewicht terug en dit wil je aan de hand van dit programma ook graag zo houden. Daarnaast ga je je hierdoor fitter voelen en krijg je meer energie.

Dit programma kan zijn voor mensen die te zwaar zijn, maar ook voor mensen die te slank zijn. Vaak is het zo dat mensen een te langzame stofwisseling hebben, hij is dan vertraagd en er is dan te weinig verbranding. Door deze twee aspecten kan er vervuiling ontstaan en hierdoor worden mensen dikker. Met het programma kun je al na enkele weken resultaat zien. Deze kun je niet alleen zien, maar ook voelen.

Tijdens het gehele traject krijg je persoonlijke begeleiding. Deze begeleiding is om je te ondersteunen, maar ook op je te motiveren. Het programma heeft een gunstige invloed op je hart en bloedvaten, op je spijsvertering en je darmfunctie, maar ook op je gewrichten, soepele spieren, je bloeddruk, je cholesterol spiegel, je zelfvertrouwen, op jouw overgewicht en op de huid. Maar dat is nog niet alles, het zorgt er ook voor dat je je energiek voelt en dat je een goede nachtrust krijgt.

This entry was posted in Eetgewoontes, Gezonde gewoontes and tagged , . Bookmark the permalink.