Streep je slank

Het streep je slank dieet is een dieet wat gebaseerd is op één basisprincipe. Het gaat er namelijk om dat je gezond en normaal kunt eten, zonder dat je een gevoel hebt van honger hebben. Het gaat hierom om maximaal 1300 kcal per dag.

Elke dag houd je een tabel bij, dit is voor jou alleen, hierin zet je wat je gedronken hebt, wat je gedaan hebt aan bewegen en hoeveel je van wat gegeten hebt. Deze tabel wordt normaal gesproken ingedeeld in zes groepen. Hierbij kun je denken aan groente en fruit, en een ander voorbeeld is zuivel en zo. Deze voedingsmiddelen zijn allen vertaald in diverse vakjes, één vakje wordt gezien als 10 kcal.

Je krijgt dagelijks 130 vakjes bij het dieet, wat dus samengaat met de 1300 kcal die per dag staan, als maximaal. Je kunt hierdoor normaal eten en hebt geen honger. Je kunt daarnaast ook gebruik maken van lekkere dingen, op het moment wanneer je daar zin in hebt.

Bij dit dieet krijg je dagelijks slanke recepten voor elke maaltijd, dus voor ontbijt, lunch en diner. Deze recepten passen binnen ieders dieet programma, ze zijn gemakkelijk te bereiden en de rest van het gezin kan lekker mee eten.

Daarnaast staan er bij dit dieet ook veel bewegingsoefeningen centraal. Het is namelijk belangrijk dat je veel blijft bewegen en daarnaast is dit belangrijk als je mee doet aan een dieet. Je krijgt ook tips, dagelijks, van Jan Stappenbelt, de bewegingsdeskundige. Maar niet altijd bewegen ook ontspannen is belangrijk, denk hierbij aan de sauna. Deze tips krijg je van de Margriet psycholoog genaamd Annette Heffels.

This entry was posted in Caloriearm and tagged . Bookmark the permalink.