Vleesdieet

Als je een vleesdieet wilt, is het belangrijk dat je op dieet gaat voor het vlees, dus zo min mogelijk vlees gaat eten. Er zijn veel mensen die graag veel vlees eten. Ze vinden het lekker en denken vaak maar aan één ding, eten en vlees. Deze combinatie is niet goed want mensen eten dan vaak geen groenten of aardappelen. Het enige wat zij eten is vlees.

Dit is niet goed voor je lichaam omdat het maar één voedingsaspect binnen krijgt. In vlees zit veel ijzer, maar je lichaam heeft ook andere vitaminen en mineralen nodig. Dit is belangrijk, om gezond en fit te blijven.
Het gaat er bij dit dieet dus om dat je genoeg andere voedingsproducten leert eten en ook zult blijven eten. Groenten staan hierbij hoog in het vaandel. Als je eenmaal veel verschillende groenten lekker vindt, dan kun je dit natuurlijk later combineren met vlees, maar het is tijdens dit dieet belangrijk dat je juist andere dingen eet dan vlees. Dus bijvoorbeeld aardappels met vis en groenten. Vis is hierbij ook deels een vervangend product van vlees. Het vult goed, je hebt gene hongerig gevoel en je hebt toch het idee dat je vlees eet, al is dat niet zo.

In het begin is het even wennen, vooral als je altijd de jus van het vlees gebruikt bij je maaltijden. Je kunt natuurlijk losse jus maken, maar het is beter om je te concentreren op het juiste voedingsprogramma samen te stellen en je hier aan te houden. Er is namelijk meer dan alleen vlees, groenten zijn stukken belangrijker.

This entry was posted in Eetgewoontes and tagged . Bookmark the permalink.