Ananasdieet

Als je snel wilt afvallen, dan is het ananasdieet misschien een ideale oplossing voor jou. Het dieet is natuurlijk erg gezond, maar het is ook erg fris en lekker. Er is onderzoek gedaan naar dit dieet en het blijkt erg effectief te zijn. Het dieet is geschikt voor mensen die nog een paar pondjes af willen vallen. Dit kunnen mensen zijn die al een ander dieet hebben geprobeerd maar hierdoor niet nog geheel op het juiste gewicht zitten. Als vervolg kunnen zij dan kiezen voor het Ananas dieet om de laatste pondjes kwijt te raken.

Jouw eetpatroon wordt niet veranderd door dit dieet. Het is daarom ook niet geschikt om dit dieet lang te volgen. Je kunt je namelijk vier dagen uitleven door gerechten te maken met ananas. Dit zorgt uiteindelijk voor een gewichtsverlies van ongeveer vijf kilo. Er bestaat wel een mogelijkheid om dit dieet na een tijdje nog eens vier dagen te herhalen, maar het moet geen weken aanhouden, dat is niet goed en niet effectief.

Er zijn verschillende regels voor het dieet opgesteld. Hierbij kun je denken aan dat je per dag ongeveer drie liter water moet drinken en dat je tussen acht uur in de avond en acht uur in de ochtend niets meer mag eten. Deze tijd is dan gereserveerd om je lichaam op rust te brengen en om het eten te kunnen verwerken. Het eten dat je voor en na die tijd binnenkrijgt, moet je rustig opeten en goed op kauwen. Hierdoor wordt de spijsvertering namelijk bevorderd.

Hetgeen je eet, kunnen verschillende menu’s zijn, waarbij het hoofdgerecht bestaat uit ananas.

This entry was posted in Caloriearm and tagged . Bookmark the permalink.