Fruitdieet

Het fruitdieet is een dieet waarop je veel fruit gaat eten. Je gaat hierbij twee dagen afwisselen. De ene dag eet je gewone voeding, hierbij gaat het om de minimale behoeften aan bijvoorbeeld essentiële vetzuren. Daarna eet je twee dagen fruit, op deze dagen ligt jouw vetopname niet boven de nul procent. Natuurlijk heb je vetzuren wel nodig, daarom is het ook een dieet dat vraagt om een afwisseling van normaal eten met fruitdagen. Op de normale dagen is het ook belangrijk dat je één of twee eetlepels maïsolie of zonnebloemolie inneemt. Je moet op dit soort dagen niet extra gaan eten, je moet bij het bakken geen boter en junkfood innemen.

Wat betreft het eten van fruit, mag je dit zelf indelen. Je mag alleen geen druiven, avocado’s en bananen eten. Wat betreft de andere fruitsoorten mag je alles innemen. Je mag op de gewone dagen en de fruitdagen koffie en thee drinken, dan wel zonder melk en suiker. Mineraal water is ook een product dat je gewoon gedurende alle dagen in mag nemen, zoveel je wilt.

Het is belangrijk dat je voldoende beweging houdt. Het zorgt namelijk voor meer energie in je lichaam. Als je veel wilt eten, dan is het belangrijk dat je de porties verdeeld over een aantal kleine porties. Liever zes kleine maaltijden dan twee grote maaltijden. Je moet daarnaast wel voldoende eiwitten binnen krijgen en één of twee Multi vitaminen tabletten innemen.

Het is belangrijk dat je goed let op wat je eet en dat je zorgvuldig met je voeding om gaat.

This entry was posted in Caloriearm and tagged . Bookmark the permalink.