Blijf fit dieet

Een andere vorm van dieet is het blijf fit dieet. Bij dit dieet mag je niet meer dan twee sneetjes volkorenbrood per dag eten. Daarnaast mag je ook geen suiker eten, zoetstoffen mogen echter wel. Maar je mag ook geen aardappelen, rijst, avocado, bruine en witte bonen, spaghetti of dergelijke zetmeelrijke voedingsmiddelen. Je mag ook geen snoep of toetjes eten, geen taarten, koekjes, jam, ingemaakte vruchten en chocolade. Je mag wel vruchten en gelatinepudding eten zonder suiker.

Wat betreft het drinken moet je je beperken tot één glaasje alcohol per dag. Het gaat hierbij om één glaasje sterke drank per dag of één glas rode wijn. Maar je mag geen bier drinken. Het is zelfs beter om geen alcohol te drinken.

Er zijn ook voedingsmiddelen die je altijd mag eten, het gaat hierbij om wortels en selderie. Maar er zijn meer voedingsmiddelen die je eigenlijk niet mag eten, het gaat hierbij om room, ijs, milkshake, sorbet worst, salami, andere vette vleeswaren, vette sausjes, pindakaas, boter, olie en vet. Je mag daarnaast ook geen volle melk.
Het is een dieet waarbij je goed op met letten met wat je wel en niet eet. Het zal de nodige tijd kosten om de ingrediëntenlijst te eten op elke verpakking.

Maar het is belangrijk dat je je houdt aan deze lijst, als je op een verantwoorde manier af wilt vallen. Dit dieet mag door iedereen gedaan worden, er zijn geen uitzonderingen bekend. Het is wel bewezen dat het dieet een succesvol dieet is, voor mensen die graag fitter willen worden.

This entry was posted in Caloriearm and tagged . Bookmark the permalink.