Doxys online voedingscoach

Doxys is een online voedingsprogramma. Dit programma gaat verder dan het gebruikelijke calorieën tellen. Allereerst is het de bedoeling dat je een lidmaatschap afsluit bij Doxys. Dit kan eventueel een gratis lidmaatschap zijn, maar dan heb je wel minder opties.

Het is de bedoeling dat je jouw gegevens invult. Hierbij moet je denken aan gewicht, lengte maar ook botstructuur en hoeveel je beweegt zijn van belang. Doxys zal dan aan je aangeven hoeveel je ongeveer moet afvallen, hoeveel calorieën je per dag nog kunt eten en hoelang je er over doet. Zelf kun je Doxys advies dan bijstellen. Zo kun je aangeven dat je minder of meer kilo’s wilt afvallen, en dat je meer of minder calorieën per dag wilt eten. Doxys zal dan voor je uitrekenen hoelang het ongeveer duurt om je doel te behalen.

Bij de meeste online afslankprogramma’s gaat het vooral om het minderen van calorieën, maar Doxys wil dat de calorie-inname bestaat uit 55% koolhydraten, 30% vetten en 15% eiwitten, zodat je gezond en gebalanceerd blijft eten.

Wanneer je een volledig abonnement neemt, zal je iedere dag een menu ontvangen dat door de diëtisten van Doxys is samengesteld, zodat het nog makkelijker wordt om af te vallen en gezond te eten. Ook kun je via het forum contact opnemen met de diëtisten van Doxys, zodat je vragen kunt stellen of je twijfels kunt uiten. Dit zorgt er voor dat het soms gemakkelijker is om het vol te houden tijdens moeilijke momenten. Doxys stelt dat het onmogelijk is om op deze manier niet je streefgewicht te halen.

This entry was posted in Afvallen onder begeleiding and tagged , . Bookmark the permalink.