Cambridge dieet

Het Cambridge dieet staat ook wel bekend onder de naam Cambridge Weight Plan. Dit dieet is gebaseerd op een dieet meer zeer lage calorieën. Je hoeft bij het Cambridge dieet zelf geen calorieën te tellen, omdat je een uitgebalanceerde totaalvoeding gebruikt van soepen, repen en shakes. De eerste weken zie je al meteen resultaat als je op de weegschaal gaat staat. Dit moedigt natuurlijk meteen aan om door te gaan!

Voor mensen met veel overgewicht is het belangrijk dat zij een stok achter de deur hebben en door middel van dit dieet zien zij snel effect, daarom is het prettig dat ze snel resultaat zien. Het geeft de doelgroep direct een goede stimulans om door te gaan met afvallen.

Het dieet wordt ook ondersteund door een totaalprogramma. Het gaat hierbij om voeding, beweging en je levensstijl. Dit is een programma wat aangehouden moet worden, ook na het dieet.

Deze vorm van dieet is dus ideaal voor mensen die snel af willen vallen. Daarnaast kiezen veel mensen voor dit dieet als zij met andere diëten geen resultaten kunnen boeken of niet voldoende resultaat zien in korte tijd. De vetbranding start met dit dieet namelijk al in korte tijd. Je valt snel af, omdat je 462 kilocalorieën per dag verliest.

Cambridge Weight Plan is een dieet dat op wetenschappelijke basis is ontwikkeld waardoor het dus een verantwoord dieet is. Er zijn verschillende onderzoeken gedaan waaruit is gebleken dat het een verantwoord en veilig dieet is. Mensen vallen niet snel terug in het oude patroon en zijn erg tevreden met de snelle resultaten.

This entry was posted in Maaltijdvervangers and tagged . Bookmark the permalink.