Prodimed

Het Prodimed dieet is een zogenaamd proteïnedieet, dat in verschillende fasen verloopt. Via de Prodimed site kan de cliënt op zoek naar een voedingsdeskundige. Samen met de voedingsdeskundige wordt er een doel bepaald. Ook wordt er gekeken hoe snel dat doel behaald kan worden.

Vervolgens ontvangt de cliënt een starterskit. In deze starterskit zitten allerlei smaken om uit te proberen. Zo kan de cliënt erachter komen welke smaken hij of zij het meest aangenaam vindt, zodat deze smaken toegepast kunnen worden tijdens de fasen in het programma.

Nadat dit gebeurd is kan worden gestart met de actieve fase; het eigenlijke eiwitdieet. De voedingsdeskundige zorgt voor de richtlijnen en de bepaling van de stappen, zodat de cliënt zich alleen hoeft te richten op het zo goed mogelijk volgen van het eiwitdieet.

Als de actieve fase achter de rug is, begint de overgangsfase. De hoeveelheid proteïnemaaltijden wordt nu afgebouwd en de cliënt kan langzamerhand weer normale maaltijden gaan eten. Als laatste is er de onderhoudsfase. De cliënt is van het overgewicht verlost en heeft nu enkel als doel zijn of haar streefgewicht te behouden.

Prodimed heeft een uitgebreid assortiment maaltijdvervangers. Dit maakt het volgen van het dieet een stuk makkelijker. Zo kun je zelfs het ontbijt of je dessert vervangen door een Prodimed product. Tevens is het eenvoudiger af te vallen met een voedingsdeskundige aan je zijde, omdat persoonlijk contact je door de moeilijke momenten heen kan slepen en je altijd ergens terecht kunt met je vragen of onzekerheden.

This entry was posted in Maaltijdvervangers and tagged . Bookmark the permalink.