Nicole Duinker-Joustra – Kijk op koolhydraten

Nicole-Duinker Joustra is een dietiste. Zij heeft haar bekendheid onder andere te danken aan het tv-programma ‘Koffietijd’. Naast ‘Kijk op koolhydraten’ is zij ook de auteur van de bekende boekjes ‘Kijk op calorieën en joules’ en de ‘Calorieën- en joulestabel’.

’Kijk op koolhydraten’ is eigenlijk een koolhydratentabel in boekvorm! Met alle eiwitten van tegenwoordig, waar we proberen de koolhydraten zoveel mogelijk links te laten liggen, kan dit boekje dienen als een ideaal naslagwerk. Het boek bevat meer dan vijfduizend verschillende voedingsmiddelen en maaltijden. Deze worden per categorie op alfabetische volgorde genoemd.

Het handige is, dat in dit boek niet alleen de koolhydraten maar ook het aantal calorieën vermeldt worden. De hoeveelheid koolhydraten wordt in kleur afgedrukt, zodat in één oogopslag aan de kleur te zien is of het product veel of weinig koolhydraten bevat.

Kortom; een handig boek om bij de hand te hebben als je bezig bent met een dieet waarin je moet letten op de koolhydraten. 

Titel: Kijk op koolhydraten
Auteur: Nicole Duinker-Joustra
Uitgeverij:
Inmerc B.V.
Pagina’s:
176
ISBN10 9066116641
ISBN13 9789066116641

This entry was posted in Dieetboeken. Bookmark the permalink.