Mathijs Vrieze – Lekker eten en gezonder afvallen

Het boek ‘lekker eten en gezonder afvallen’ van Mathijs Vrieze is een afslank kookboek. Met dit boek kun je week na week gezond en lekker eten én toch gewicht verliezen! Je bent dus eigenlijk niet op dieet, maar past je voedingspatroon aan.

Het boek bestaat uit zestien weekmenu’s. De weekmenu’s maken het erg makkelijk om steeds de juiste keuzes te maken wat betreft voeding en ook nog gevarieerd te blijven eten. Naast de weekmenu’s kun je meer dan honderd recepten in het boek terugvinden. Verder wordt het boek aangevuld met leuke weetjes over eten, informatie over het aanleren van een voedingspatroon en tips om de lezer te motiveren.

Kortom; het is een boek waar voor iedereen wat in staat. De menu’s zijn gezond, lekker maar ook gemakkelijk, zodat je echt geen keukenprins of prinses hoeft te zijn om een fatsoenlijke maaltijd op tafel te kunnen zetten. Mathijs Vrieze is kok en heeft zelf in het verleden te kampen gehad met overgewicht. Deze combinatie zorgt er voor dat hij goed weet waar hij over schrijft! Een toegankelijk boek voor iedereen die gewicht wilt verliezen of gezonder wilt leven.

Titel: Lekker eten en gezonder afvallen
Auteur:
Mathijs Vrieze
Uitgeverij:
HaMa Publishing
Pagina’s:
146
ISBN10:
9081302418
ISBN13: 9789081302418

This entry was posted in Dieetboeken. Bookmark the permalink.